Група фенове на футболния отбор Локомотив са нападнали и били момче

...
Група фенове на футболния отбор Локомотив са нападнали и били момче
Коментари Харесай

Фенове на Локо нападнаха ботевист, съблякоха му тениската

Група почитатели на футболния тим „ Локомотив ” са нападнали и били момче в заведение за бързо хранене, намиращо се на бул. 6-ти септември научи  TrafficNews . Нападението се е случило преди три дни към 22:00 часа, а по информация експанзията към момчето е изразена, поради тениска на конкурентния клуб „ Ботев ”, с която е бил облечен.
Прочетете още
Камери за видеонаблюдение са снимали нападението, а от фрагментите се вижда по какъв начин пострадалият се храни с компания на въпросното място. Тогава побойниците идват и без той да ги провокира, те го подвигат от маста и стартират да го ритат по жесток метод.  Преди да изоставен обекта за хранене, взимат със себе си тениската му, на която е емблемата на жълто-черния клуб. На видеото се вижда още по какъв начин едно от момчетата в компанията на нападнатия също отнася удар. 

От полицията за TrafficNews оповестиха, че малко сле случая, за едно денонощие са били задържани четирима мъже, единият от които е малолетен, а двама са били с престъпни прояви. Спрямо тях е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.

Полицията продължава да дейности по установяването на самоличността и на другите участници в нападението.

Кадри от камерите за видеонаблюдение:



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР